Grade 10 Class Schedule (Grade 10 時間割例) – Online courses can be flexible

Length	Time	Periods	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Frid	ay
15 min	8:45-9:00		Morning Check-in					
45 min	9:05-9:50	1	Online Courses (Humanities Subjects) 文系科目受講	English	Online Courses (Humanities Subjects) 文系科目受講	English research and presentation		Music (with Middle school)
45 min	9:55-10:40	2	English (Eiken/TOFEL/IELTS Prep)	Composition 101	English (Eiken/TOFEL/IELTS Prep)	Art (with G9)		Online Courses Self-Study
20 min	10:40-11:00		Break				Career Education	Break
45 min	11:00-11:45	3	Online Courses (STEM Subjects) 理系科目受講	English self-study	PSPE (with Middle School)	Art (with G9)	Curriculum (Refer to separate schedule)	PSPE (with Middle School)
45 min	11:50-12:35	4	Music (with Middle school)	Critical Thinking	Online Courses (STEM Subjects) 理系科目受講	English Creative Writing	*Join Music /PSPE / Garden classes for	Online Courses Self-Study
60 min	12:35-13:35	Lunch					regular Fridays	Lunch
45 min	13:35-14:20	5	Essay Writing Course (English or Japanese)	World English in Context	PSAT / SAT Preparation Course	English Composition 101		Garden (with Middle School)
45 min	14:25-15:10	6	PSPE (with Middle School)					Online Courses Self-Study

English Class Curriculum

Seven Pillars

- 1. Reading Comprehension
- 2. English Composition Practicum (Writing)
- 3. Speech Communication/Linguistics
- 4. English Literature Comprehension / Cultural Literacy
- 5. Writing for Technology and Science (Social Media/Digital Media)
- 6. Analytical Studies / Advanced Writing
- 7. Creative Writing

Core Courses: 1-4 (Foundational Skills) **Elective Courses: 5-7 (Specialized Skills)**

Length	Time	Periods	Tuesday	Thursday		
45 min	9:05-9:50	1	Core Courses Reading Comprehension	Elective Courses ■ Research and Presentation		
45 min	9:55-10:40	2	Writing and Analysis	Art (with TWIS G9)		
20 min	10:40-11:00	Break				
45 min	11:00-11:45	3	Core Courses/Self-study • Critical Thinking	Art (with TWIS G9)		
45 min	11:50-12:35	4	● Research	Elective Courses • Creative Writing		
60 min	12:35-13:35	Lunch				
45 min	13:35-14:20	5	Core Courses • Contextual language and	Core Courses Reading Comprehension		
45 min	14:25-13:10	6	Contextual language and literacy	Writing and Analysis		